IN DA CAAAAR

Tjenare bompisar. 
 
Sitter just nu i bilen, vi har åkt i ca 3h, så är en bit kvar! :) Känner mig dock så jäkla glad! Helt sjukt! Haha... Men idag har väl inget särsklit hänt, red Ogge i 45 minuter innan vi badade honom, han vart så sjukt fin! Tack Martina och mamma ;)
 
Kan väl berätta lite om paset:

Började med att skritta i ca 10 minuter, innan jag började med ngt som liknade mer dressyrrörelser än trav. Han stod på stället och trampa, snurra, studsa. (Dressyr i min synvinkel, sorry Tove) gjorde även lite luftsprång och ett o annat tappert försök till bocksprång. Tyvärr har Ogge varit för snäll i sitt liv och vet icke hur man gör bocksprång, klagar väl dock inte...! Aja, efter lite svett så travade han fint och jobbade fint, travade till Toves torp och hejjade på henne innan hon drog till skolan. Galopperade hem sedan, efter en 2 km bromssträcka(hela vägen från Tove typ) så skrittade jag av honom, vilket gick sisådär. Nejdå, han var gullig och takta mer än skritta. 
Kändes dock bra inför helgen, han ska ju vara knäpp, det är ju liksom han ;)
 
Ehm, hoppas ni har det bra i skolan och lycka till mina vänner som ska starta Lag-SM i fältävlan i helgen :D 
 
//Bloman
 

Dagen

Tjuu!
 
Dagen har varit rätt chill, skola med typ bara två lektioner, då ena läraren var sjuk. Så då fick vi typ 1,5 h lunch/håltimma. Slutade 14:40 och åkte därefter hem med 15:13 bussen... Tittade på lite film och allmänt chillade under den 1 timma och 1 minuts långa färd hemåt, där jag sedan fick skjuts hem av Toves mamma!
 
När jag kom hem packade jag och mamma mina kläder och efter nästan en timma så åkte vi åh hämtade Martina, världens bästa syster/kompis/levande individ. Vi två red ut på Nagar och Eddie och sedan käkade vi middag!
Efter middagen så var det Ogges tur, hoppade lite smått och lite böja/ställa osv. Kändes riktigt bra inför helgen!! :D
Därefter hjälpte mamma och Martina mig med att packa sadelskåpet och smörja allting. Tack! :)
 
Just nu sitter jag här framför nya datorn och bloggar, ska väl nana, typ för 1 h sen ;)
 
Hare gött
//Bloman
 
Fina ponny <3 (Miniatyrer)

Nystart?

hejhej!
 
Funderar på att börja blogga på mina gamla blogg igen(denna). Såååå, kan icke lova en riktigt bra uppdatering men ska försöka, tyckte det var kul att börja nu innan jag åker till Danmark också! :D
 
Hare gött
Bloman
 
RSS 2.0