Shaaaaaaaaaaa ;P

Dålig update på sistone... Men, nu kommer det efterlängtade inlägget !!! ;)

I tisdags så skrittade jag ut på sweeper, och hon var inte kanonfin, men hon kan ändå vara finare :)

I onsdags så red jag och Claire ut, vilket var jättemysigt :D :D :D Vi red runt sjön som ligger mot edsbro-hållet, och det var en skiiit fin väg :D Claire red lille Swääääbiie, och jag Gâta (:

I torsdags så red jag ut själv på sweeper, och hon var så hääääääääääääär fin :D hon satt inte alls fast i sin högersida och hon flyttade i både skritt, trav och galopp, åt båda hållen :D :D

Idag så fick vi besök av några från Island, dom ska bo här tills på torsdag nästa vecka :) Mamman heter Susanna och hennes ena dotter (den som följde med) heter Tara :) Jag och Tara red ut på Gâta och Sweepie. Vi skrittade runt vargvägen :D

Imorgon så kommer Claire hit igen ;) Mamma och pappa ska på hundutställning och Islänningarna till sthlm :)
Planen för mig och Claire är att mocka, rida och bada Crusse :D Om hon vill ;P



Kram från eran Frida <3




Bara för jag har skils på att redigera bilder ;)

Yttligare ett inlägg ;)

Chacha igen sötnosar :D

Nu har jag ridit ´´Svarta faran´´ i stallet ;) Skriver lite längre ner om hur det gick :)

I söndags så var jag med Didi från kl 10 till kl 14 ungefär :D vi hade det mysigt (a) Senare på dan slappade jag lite, och på kvällen red jag och mamma ut på CutiePie och Swääääbiie :P Dom var duttia 8D lite pigga... x) Juste, innan vi red så badade vi Gâta, hon var SKIIIIT smutsig xD

Idag så red jag bara Gâta, barbacka som sagt. Hon var jätte fin :D töltade ganska mycket. Idag var jag jätte duktig, jag var ute och sprang, med Gibbz :P runt jägerhyddan, och dom hade nån jäkla hundkurs, och min lilla hund trodde alla var där för att hälsa på honom. *suck* han e lite egotrippad ibland... xD
Vi har oxå bytt bett på Sweeper ! Hon gapar juh så mycket, och när hackamoret gick sönder på tävlingen vill jag inte rida med det igen..... Jag har bytt till ett Fullcheek 3-delat Apple Mouth®Bit x)

Hur bettet ser ut:

Chacha :'D

Hejjhejj alla :D Nu är jag hemma från Kreta ( Lördags (a) ) Har haft det jätte skönt ! Men nu vill jag inte göra er avundsjuka !!

I lördags så kom Joy och Jill ut till oss. Så då fick Joy följa med oss när vi red ut. Jag red min galning till ponny, lille Crusse(som stått i 3 veckor ;O) mamma red Sweeper och Joy red lilla Gâta. Vi skrittade bara :D

Jag skriver ett till inlägg när jag kommer in från stallet, ska rida ut på gâta barbacka ! Wish me luck ! x) <333





PusssssssssssssN

Herrrrråååå !

Idag är det Lördag, alltså den dagen som Frida kommer hem,
Är inte alls avundsjuk på henne som varit borta i värmen ;o
Men jag har saknat henne oxå så skönt att hon är hemma igen :D
Det tycker nog Frida's mamma oxå som har fått tagit hand om hennes hästar, hahaha.. ^^
Det här blir iaf sista inlägget av mig, hoppas jag underhållde er lite iaf ;)

Puss & Kraaaaaaaam, // Pernilla Krånghed

random saker..

ligger ny duschad i sängen och kollar på Bella & Tyra show :D
Chess gick jätte bra idag när jag red :')
hatar att skogslotten inte använder sig av equipe ;o vill ju se hur det går för alla :@
har inge kul att skriva.. kolla in
min blogg oxå ! (;

en väldigt söt pillan & en ännu sötare Chess :)

dagens ridpass

Känner att uppdateringen är lite seg ;p
kan skriva om dagens ridpass iaf :)

Chess - gick bort till uteridbanan på TRF, han vå så jävla fin när jag trava fram han :D och lika mjuk i båda sidor (brukar vara stelare i vänster) och var jätte fin i munen nu :') sen skulle jag börja galoppera och hej&hå vad tjurig han blev, stanna på stället och bara kicka bakut.. dryg häst -.- men nu skippar vi den dåliga delen av passet, för det vill vi inte tänka på ^^
När han väl gick framåt och lyssnade för skänkeln var han SUPER fin! :D
Bridie - eftersom att Chess tjura i typ en halvtimme så drog hans ridpass ut väldigt mycket och jag hann inte rida bridie ordentligt.. blev en väldigt kort uteritt på typ 20 min, jaja, bättre än inget :) hon fick röra på sig iaf ;)

sen blev det bråttom hem för jag och mammi skulle iväg och hämta spån!

Tjatja!

As fint väder ute idag :'D
jag och Amanda ska rida ut hade vi tänkt, men nu kom jag ju precis på att Chess kommer ju vara helt jävla galen :O men det blir spännande... hahahaha, känenr mig lite vild & vågad nu, rida ut på den hästen kan bli som att åka berg&dal-bana utan bromsar, frittfall utan bygel, ÅKA MOPPE MED VENDELA. hahahha nej det va elakt..

Men jaja, vi hörs ikväll om jag fortfarande lever ^^

tjaaa !

Tycker det är lite svårt att uppdatera två bloggar, vill ju skriva om olika saker på dom så det blir dubbelt så mycket ider ((; hehe..
Jaja, idag ska jag rida båda hästarna, Bridie ska ut och galoppera så hennes feta mage snart försvinner :D Chess ska fortsätta ridas loss på ridbanan, vill inte rida ifrån gården när inte mamma är med (a) men vet ju aldrig vad buspojken kan hitta på ;)

Min sötnos ! <3

svar på tal

Anonym: varför vilade chess i fem år?
Svar: Det kan du läsa om på min blogg

trååååk

Va bra jag har uppdaterat här känner jag, men har varit på tävlingar hela helgen :) har inte tävlat själv, men har hejjat på min klubb, som var SJUKT duktiga ! :d vann hela zonen i elit, så nu ska Djursholm till Lag-SM, najjs najjs (Y)
och det e super tråkigt för min pappa har tagit bort alla bilder på datan för tillfället, så kan inte visa nått kul..
men aaaaaaah, nu ska jag ner till stallet och rida mina pållar, (Y)
puss puss !

Gästbloggar'n

Tjatja, pillan här :D
jag har fått äran att gästblogga här nu när Frida åkte till grekland, usch vad avundsjuk jag är!
Kan börja med en presentation om mig själv för er som inte vet vem jag är :)
Jag heter Pernilla Krånghed, född 1994, bor i Tyresö och tävlar hoppning med både ponny och storhäst.

Ponnyn heter Little Bridie, en D-ponny, irländsk import, f. 01. Vi har startat upp till 110, men har faktiskt inte tävlat så jätte mycket eftersom att hon varit skadad endel.. men nu är hon helt återställd och vi har startat en del 1 m det här året, och det har för det mesta gått bra :)

Sen så har jag precis lämnat tillbaka en storhäst som heter Lucia W (e. quite easy), med henne tävla jag upp till 115 och massa placeringar, hade henne bara under vintern och nu ska hon beteckas med Cardento.

Sen har jag precis satt igång våran andra stor häst Chess, som jag ska börja tävla det här året, min syster satte igång honom förra året efter fem års vila, dom hann starta nån 110, men nu har hon slutat rida och jag ska ta över honom :)

Vet inte vad jag kan skriva mer, fråga om ni undrar ngt ?

Kreta :D

Åker till Kreta imorrnbitti :D Så Pillan uppdaterar frånochmed imorrn :D









Pusss på alla <3333
RSS 2.0