Dålig uppdate, sorry "/

hej

I tisdags så tränade jag på Crusse, gick SUPER bra :) Hoppade en bana på 1-1.10m och det sista hindret, ett räcke, låg på 1.20m, vilket han hoppade utan problem ! Min älsklingsponny <3
Först började vi med att trava bommar, vilket gick sisådär, ibörjan så sprang han bara, men på 'slutet' så skärpte han sig. Sen hoppade vi en linje med två räcken, som det var 13 m imellan, och vi skulle på in 4 galoppsprång O': Men det funkade bra, han är juh så lydig :D Sen var det inte så mycket mer att berätta om själva 'framhoppningen'.  När jag hoppade bana, så hoppade jag den två gånger, väldigt lågt. Kanske runt 70-80cm. Första gången gick superbra, och andra också, förutom att jag på sista hindret släppte tyglarna, och red utan ben (a) Men så skärpte jag mig, och då hoppade han såklart x)
Sen när Micke höjde så red jag bestämt, och han var klockren, inte en tanke på stopp :D

Mer kommer ikväll :D

pussshei <3

Skol-dm :)

Hej :)

Nu har jag kommit hem från skol-dm i hoppning :P Det gick typ skit... ...Kom bara tvåa ;)) hahah, nejdå, är sjukt nöjd med Ogge, han var inte alls så stressad när jag hoppade, sen så i omhoppningen så gick jag typ omkull "/ men kom trea bland c-ponnysarna, och tvåa bland årskurs 8-9 :)
Vann gjorde Bea :D Grattis ! Har varit en skitrolig dag, träffat massor av roligt folk :D

Igår red jag och Tove ut på Crusse och Ogge ^^ Dom var pigga, men men. Sen badade vi dom och packade alla grejjer :) när vi åt middag kom även Toves pappa Uffe :D


Pusssshei <3

Första vinsten :D :D :D :D :D

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄI :D :D :D

E sjukt nöjd med dagen !! Sweeper var gryymt fin ^^ Älsklingspowni 8'D Jag vann LCn, dubbelnolla. Red inte så fort, men hon är storgalopperad och jag svängde lite x) Var ca 40 starter. Hade nytt bett, vilket funkade super :D En jaktstång :P I laget så red jag nolla ^^ vi kom femma, med 4a fel..

FÖRSTA VINSTEN PÅ HENNE :DD

Somsagt så har jag bytt bett. Provade det igår, då hon varit super tjaffsig på sista tiden ;O, och hon funkade super, så tänkte prova det idag på tävlingen ^^ och det funkade juh ? ;))


Pusssshei <3


tycker hon är grymt söt på bilden (a)


SWEEPER ER KLAD 8D

Tjuuuu

Hej :)

Igår så red jag ut på dom vita. Crusse var pigg, men duktig :P och Ogge var superpigg, men men. Båda har dessutom stått i två dagar (a)
Okej, det låter väldigt seriöst det jag skrivit, men iaf x))

Idag började jag eftermiddagen att missa bussen (Y) och fick då gå hem. Endast 7 km... Men när jag gått en stund så åkte Tove förbi, och dom skjutsade mig :D Tack Tove :''D Sen när jag kom hem så frågade Tove om hon fick rida med mig :) och självklart sa jag ja :PP hon red Crusse, jag Ogge :) först red vi på banan, och båda var väldigt pigga... Men Crusse gick superfint och Ogge var hyffsat lugn ! Sen böt jag till Gâta, så red vi ut :D Red Gâta barbacka(Fast med schabrak (a)) och hon var helt vild, men det gillas (Y)
Sweeper får vila :D


Pusssshei <3

Inte glömt (;

Heej :D

Nej jag har faktist inte glömt bort bloggen, jag har bara inte suttit vid datan sen i typ lördags x)

Somsagt så tävlade jag i helgen :D Det gick skiiiiiit bra :D :D :D I förklassen (Som var en LB) så kom jag trea. Sen i lagklassen så var det jag, Sara Norrström, Frida Zahlander och Marwin Jenderholt. Marwin var första ryttaren, han satte en nolla. Sen var det jag :D Jag var jätte nervös, och jag vet inte varför xD Men jag satte oxä en nolla *Wiiie* Sen var det Frida Z, och hon satte oxå en nolla :D :D :D Sen behövde Sara bara hoppa två hinder, sen utgick hon :P DÄR VAR SEGERN VÅR :D :D :D Vi var dom enda som hade tre nollor :D Sååå, DM-guld i Lag-DM gick till EDSBRO RF :D :D :D :D :D :D Så vi är jätte nöjda ^^



Sen på kvällen kom Tove och red dressyr på Crusse, och jag red Sweeper. Juste, Tove ska låna Crusse på skol-DM på måndagen den 27/9 :P Tove red jätte bra, och Crusse var såå himla fin :''D Sen red jag hlet kasst, och sweeper kickade en gång, och då trillade jag av (aa)

I måndags så red jag dressyr på Sweeper, och jag var typ ganska kass i början, men skärpte mig lite på slutet -.-' Menmen, hästen gick oxå bra på slutet.

Igår så hopptränade jag Sweeper uppe på Mon. Hon var bara allmänt tjaffsig, men jag hoppade en liten bana på runt 1 m- 1.20 m :P kanske nått maxat hinder på 1.25.
Red även Milkshake, en c-ponny, skäck. Hon är så himla snäll, gick bra med tanke på att det var första gången jag red henne x) Ska tävla henne lite, då hon står på försäljning :)

Det var nog allt som hänt de senaste dagarna :P

:D :D

Svar till kommentarerna om bilderna:

Tellan:

Det står Edsbro xD <3

Jag (?):

Malin Wiggedal har tagit korten :P

:D :D

Hej =)


Red Sweeper på banan igår. Hade spö, för att kunna säga till henne när hon kickade mot skänkeln. Hon har väldigt mycket respekt mot spöet, vilket är både possitivt och negativt.. Men iaf när hon kickade så behövde jag bara lägga till spöet för att få en reaktion. Hon vart väldigt stressad, men sen la jag bort spöet och hon gick bra :) Red ut en liten sväng på slutet :P

Idag har jag ridit Ogge och Crusse :D
Ogge var super lugn och fin. När han började stressa upp sig så gjorde jag skänkelvikningar osv. Red ut på honom :D
Crusse red jag oxå ut på, och han var ganska pigg, men lyssnade väldigt bra för vikthjälperna :D

Pussshei <3

Hemma

Hej :D

Nu har jag mockat stallet, och ska ut och rida på Sweeper :D


Bilder från Roslagen:
(Miniatyrer, men dom är klickbara)


          

Dagen

Hej :)

Nu har jag ridit Ogge. Han gick superfint ! Red markarbete på banan, red även mitt lilla dressyrprogram ;) Han funkade super i galoppen :'D Gick lite med honom på slutet sen oxå =)


Nu ska jag snart sova x___O

Pusssshei <3

Gårdagen :)

hej :)

Vart inget inlägg igår, då vi typ åkte iväg till Lidingö så fort jag ridit :)
Sweeper var liiite busig igår xD Så fort jag galopperade och la till skänkeln kickade hon.. Men sen kickade hon i en nerförsbacke, och råkade kicka så högt så att hon typ tappade balansen, för hon stoppade huvudet mellan bena och ruskade på det samtidigt. Sen kickade hon inte mer x'D Men hon var förövrigt super duktig !

Som jag skrev så åkte vi till Lidingö när jag ridit, eller började fixa valparna och stoppa in burar i bilen. Vi åkte till våran veterinär Lena =)
Sen så kom vi hem ganska sent :P

Idag var vi på Tom Tits med klassen. Det var grymt kul :D Vi åkte blandannat Rotorn och typ ett uppskjut :DD
Det var iaf jättekul :''D
Kom hem vid 17:15 ungefär, och nu lagar mamma och pappa mat. Fisksoppa :D

Så inlägg kommer senare under kvällen, med mer info :)

Pussshei <3


Älskar fortfarande bilden :')

Svar på tal =)

Anonym om Nu får jag skärpa mig !!

saknar resultat från sista tävlingarna !!!!

Finns det inga filmer som du kan lägga ut, eller lite nya kort ???

Sv: Visst ! Resultat från Jumpclub:

Hade ogge där. I Lb:n kom jag trea, dubbelnolla då. I La så hoppade han av fel på tvåan, så han typ kraschade hela hindret :( Då tog jag tag i han lite väl mycket.. fick ett stopp, eller vad man ska kalla det, på trean, gick runt resten felfritt, till sista där han smet förbi... Alltså ute :P

En bild från Lbn (Klickbar):




Sen tävlade jag i Roslagen (Div II)
Där i förklassen, som gick i lc, vann jag med Crusse och kom femma med Sweeper. :D
I lagklassen gick det mindre bra, då jag failade genom att ramla av efter femman. Hur jag då lyckades med detta är fortfarande ett mysterium ! Haha, nejdå men jag red på lite mycket. Så Sweeper tramade om, och då hade jag redan hoppat... (a) så när hon hoppade fick jag en putt i rumpan och flög av några meter efter hindret... xD
Bilder kommer upp när siss har mejlat dom (Malin Wiggedal)

Sen tävlade jag i Edsbro i helgen !
Jag hade alla hästarna, och i Lbn så kom jag tvåa med Sweeper ! :D :D Med crusse failade jag då, igen, och ramlade av på nästsista omhoppningshindret... Men så akn det gå, när inte locket är på, right ? ;)
I La startade jag alla tre, och med Ogge var jag nolla i grunden, ute på första omh. hindret... Jag glömde vilken det var, så, jaaa.... Men var iaf nolla i grunden, vilket betyder att jag kvalat till msv !! *Happyface*
Sweeper var så himla fin i la ! Rev sista hindret ;( B-hindret i en tvåkombination... Vilket var surt, men hon var grymt fin min lilla prinsessa !
Crusse var oxå grymt fin, men på femman tror jag det vah så la jag ner handen, och glömde benen vilket Crusse inte gillar. Så ett stopp, men det var bara mitt fel ! Kominationen gick även super !

Sen i DM-klassen så var jag nolla, till nästsista hindret vilket var en kombination... Vi kom lite fort in, så vi rev i utsprånget (B-hindret) Men även här var Ogge superfin !

Några bilder kommer när siss mejlat dom :D

Så helgen i Edsbro var en riktig toppenhelg !! Och i roslagen ska jag inte klaga på heller, eller vad tycker ni ? ;)

Hoppas det vart okej, och bilder kommer somsagt upp när jag fått dom !

Pussshei <3

Nu får jag skärpa mig !!

Hej :)

Nu ska jag börja blogga igen :D :D

Kan börja med att jag tränade igår, och det gick SUPER :D Tränade ogge för micke, och han var hur lugn som helst. I fredags hade vi Veronica här, hon är jätte duktig med hästar från marken, dvs med Horsemanship. Vi bad henne om hjälp, då Ogge blir så väldigt stressad när det är många hästar runt omkring. Hon gav mig lite tips, och använde det igår på träningen. Ett av tipsen var att hoppa av, och det gjorde jag tex :)
Hoppade iaf en bana runt 1.10-1.20 m på slutet, utan att behöva hoppa om :D :D Så jag är supernöjd !

Har ridit Crusse idag. Red markarbete på banan. Tränade mycket på skolorna, dvs öppnor, slutor & skänkelvikningar. Han var hur lydig som helst, och red även Lb:1 på slutet. Anledningen till att jag red den och inte la:1 elr någon annan är för att det är det ända dressyrprogrammet jag kan (Y)

Nu ska jag fortsätta äta och sen gå ut till stallet och rida ut på lilla Swääpur :'D

Btw, har studiedag idag :D

KRAAAAAAAAAAM <33333


RSS 2.0