Swarowski :D Tävling :D






http://lovicious.blogg.se/

xD Förlåt för dålig uppdatering (;

Jag har inte uppdaterat på länge pga att jag inte hunnit (a)

Men nu ska det bli ändring (y) :D :D :D :D

Jag har tränat lite sen sist, den gång som det gått bäst var i torsdags (25/2) Jag hoppade en oxer på 125 cm :D :D Med Crusse, och han var jätte duktig (: Det var en en linje...

Först hoppade jag G i trav och galopp.
Sen hoppade jag C - E - F, sen la man till A - C - E - F, och ist för A så tog man B och D :)
Sen hoppade jag en bana på cirka 80cm, sen oxer (F) som var 125 cm :D
Banan gick B - C - E - F - H - A - C osv xD (Jag kommer inte ihåg mer, men man hoppade alla hinder och linjen i mitten två ggr xD)
Sen hoppade jag Sweeper för Ann Liwing tisdagen två dagar innan :) Hon gick bra, hoppade några hinder på kanske 110 cm :)

Didi och Lia sov över här från lördag till Söndag. Jag och Didi red en liten längre tur idag, jag tyckte det var skit kul :D Tror faktist att Didi oxå tyckte det :D Hahaha, vi skuttade runt i djupsnö och hoppade hinder där det var lite mindre snö :) Sen red vi i lördags kväll: Didi: "Går det bra ?" Jag: "Neeej !!! Bryt av lite längre fram !" jag tyckte hon sa: "Ska vi bryta av ?" xDDDDD Det är typiskt mig (a)

Idag kommer Anne och Rebecka. Det är de som köpt Misty och Kilda. Rebecka ska få massor med Schabrak, Ett ländtäcke, Ett par tyglar (Läder på yttersidan och gummi i, kommer faktist från england :D) Och en svart martingal :D

Så det ska bli kulit :D

Just nu lyssnar jag på Manboy av Erik Saade :D :D :D

PusssssssN till alla <3

Elit träning :)

Hej alla glada :D *HEEEEJ*

Idag har jag tränat för Micke, elit/div 1 träning :D Gick SUUUUUPER :D Han var jätte fin, lydig (lite stark mellan hinderna), och hoppar SUPERBRA :D Faktist fjärde gången jag hoppar honom ;D 

Lägger in en liten film:




PuuuuuussssssN

Hej :)

Har inte skrivit ngt inlägg, för jag har inte ridigt och det har inte hänt ngt, förutom att jag har förnyat mitt pass :) eller, jag skrittade ut sweeper i torsdags, och hon tyckte det var kul :)

Sen ska jag passa på att gratta Rebecka som har köpt Kilda och Misty, hon red nämligen nolla i ld och dubbel nolla i lc :'D Det var Rebeckas första 'riktiga' tävling :D

Här kommer två filmer på mig med Crusse och Sweeper :D
Sweeper:



Crusse:

Hej ;)

Hej :)

Dålig uppdatering på sistonde, men jag lackade på datan xP

Har tränat Crusse och Sweeper i helgen. Sweeper i lördags och Crusse i söndags :)

Sweeper var väldigt.... pigg ? :) Sen red jag ganska kasst :$
Crusse var Suuuuper :D
Red även Melodie, Karl-Markus b-ponny :) Red lite markarbete, och hon var BÄÄÄST :D

Red Sweeper för Micke i tisdags, gick bra :D Hoppade en bana på cirka 100-120 cm (ett plank på 120cm, ngn oxer på 115cm ;P) Hon var duktig.

Red Crusse idag för Arnold :) Han gick superbra, och det var den gång som det gick sämst av alla ggr :D
En film från idag:



Ska lägga ut mer filmer från dem andra träningarna ;D


PusssssN

Crusse o Sweeper ;)

Hej :)

Idag red jag båda två :P

Crusse var ganska pigg, men endå lydig ;) Red barnvallen mot Edsbro, red mycket kortgalopp för att träna upp hans 'flås'. Efter ett tag ringde telefonen, det var pappa. Han sa att det kom en snöskoter mot mig. Jag bröt av och tittade bakåt, inget kom. Jag fortsatte och tittade bak. Då stod TVÅ där, avstängda. Jag vände och red förbi dem, tacksam för att dom stängt av skotrarna och Crusse vart inte rädd ;O xD Sen skulle jag träna Sweeper halv fem, vilket vi fick till halv sex... Så jag var ute 16:10 och typ skena hem ?! xD fast vi kom bara 15 min sent (a)

Jaa, Sweeper var väldigt pigg... Jag tränade med Lisa, Sara (Med Ormen Långe, sök på youtube... xD) och Sara Forsberg. Jag hoppade inte så högt cirka 80-90 bara... Jag var lite osäker med skänklarna, men annars gick det hyffsat :)

Tittade på Melodifestivalen, tyckte det var bra att Erik gick vidare direkt, Men Andreas var säääämst, med sin gröna läderjacka.... o_Ô

PusssN

Crusse :)

Hej :)

Skolan var sådär, på franskaprovet hade jag alla rätt :P
Igår red jag bara Crusse :) Skulle igentligen hoppa Sweeper för Micke, men det blev inte så... Saknar att hoppa henne igen... :)

Crusse fick bara skritta ut, och trava 100 m :)

PusssssN

Gibbs :D

JAG TYCKER ALLA SKA SÄGA GRATTIS TILL MIN HUND IDAG :D :D :D

Han fyller faktist 2 år :P

PusssssN


"Jaaaaaaag koooommer till dig Friiiiiiiiidaaaa !!!"

"Måste du ha så högt Frida, jag tyckte det var lagom med kavaletti :/"

"Har du kvar godiset ?"

Vill man inte hoppa kan man springa under ? ;O

Hoppade Crusse igår / Red sweeper idag :)

Hej alla läsare: D Har inte bloggat På ett tag, har haft lite rörigt, Varit sjuk mm ... Igår hade jag matte prov: D Fick VG (Vi Kan inte Få Högre Än VG i matten nu i sjuan) Jag hade 37 av 40 xD Sen hade vi geografiprov idag, och imorgon har vi franskaprov.

Somsagt hoppade jag Crusse igår:) Han var underbart: D: D: D: D Första gången jag hoppade han .. Hoppar jätte bra, mjuk i sprången:) Tränade för Micke Jönsson. Tycker Micke är jätte bra, dels Att dem som tränar får JATTE Mycket självförtroende.
Hoppade inte så högt, cirka en meter bara .. Men han är juh Inte riktigt igång så:)

Red Sweepan idag, red Henne på gummisnodd, och hon funkade riktigt bra på det: D får inte alls panik som med gramanen;) red henne på banan, Markarbete ... Hon var lite tjaffsig män gav sen upp, låt henne galoppera på en volt i högervarv, Vilket Hon har svårast för. ( "Tröttade" ut henne) Red henne såklart i vänster galopp oxå, män Där e hon Mycket Finare, D i traven var hon väldigt springig i högervarv, men gick sedan lugnt och fint, P

PussssN





P.s Om ni vill hitta fina bilder, titta på Slawik :D

Gästblogggar

Halloj i stugan. Det är Didi som gästbloggar. Jag tycker att Frida har uppdaterar bloggen dåligt på sistonde, så då får väl jag gästblogga lite. Så vad vill ni veta? Vill ni kanske veta vem Frida är när hon inte sitter på hästryggen ? Låt oss snoka lite vem hon är egentligen.

 En vanlig helg.

1. Frida vaknar tidigt på morgonen och ligger och läser "Om jag kunde drömma" Och det är just vad hon gör (Drömmer om Edward Cullen)

2. Sedan är det dags för frukost. STOR frukost, här snålar man inte.

3.
Efter det så är det dags för att rida. Hon blir glad när hon kommer ut och hennes föräldrar har mockat åt henne. Så nu är det bara rida som gäller.

4. Frida rider ut och kommer hem.... när hon har lust.

5. När hon har ridit och fixat i stallet så är det lunch som gäller. Sen gör hon lite allt möjligt fram tills det är middag.

6. När hon ätit så viskar en röst i hennes huvud ... chips? och kanske slinker lite ner i magen.

7. Senare på kvällen så kollar hon på tv och kanske slår en pling till en viss hemlig person.

8. När klockan är runt 12 så börjar hon dra sig till sängen och läser. Hon somnar med boken i handen.
                                  
                                     Återigen en lyckad dag ;)


So here she is !





Om Crusse och Sweeper

Nu tänkte jag skriva lite om Crusse och Sweeper ! :D

Crusse:

Little Cruise är en D-ponnyvalack import från Irland. Han är 15 år och har tävlat upp till msv b här i sverige. Från pappasidan har han en halvsyster som heter Williams Towns Wonder, en c-ponny. Han är nära släkt med Poetic Justice, Lexus Justice, d-ponnyn som vann EM 2009 är hans halvsyster. Så han har en ganska spännande släkt ! ;)
Jag har inte ridigt honom så jätte mycket, ska hoppa lite på han för första gången imorgon för Arnold Assarsson.
Några mål har jag inte ännu på honom, men om jag gillar honom så tänkte jag kanske la-msv b :)

Sweeper:

Munsboro Sweeper är ett Irländskt sto, är kanske inte så svårt att lista ut om hon är en Munsboro häst ? xD Hon är 8 år, har inte blivit slutmätt. Jag fick Sweeper på min födelsedag, 10 oktober. Köptes av Daniel Svensson, för er som inte vet det så är han lagledare för svenska ponnylandslaget. ;) Jag provred väldigt många hästar, alltifrån 50 000-300 000 men fastnade för lilla Sweeper. När jag provred henne hade hon tungan ute och sprang glatt över alla hinder  xD Nu har jag kommit liiite längre då hon faktist kan hoppa upp till 120cm, med mycket jobb bakom !
Mitt mål är att, oavsett vilken kategori hon blir, försöka kvala till msv b och rida ngn nolla ;)

Red Crusse och Sweepan idag

Tjoo alla glada läsare :D

Skoldagen var väl sådär, helt okej :P Jag, Marre och Wille gjorde en frågesport med 6 frågor, som max fick dom andra i klassen 4 rätt xD (y)
När jag kom hem släppte jag ut hundarna, som vanligt... Fast idag fick jag jaga min hund i en kvart -.-'  Iaf idag red jag båda två :) Sweeper fick gå vargvägen och Crusse fick skritta runt Jägarhyddan ;)

Sweeper var SUPER :D Red henne inte med så mycket ''krav'' på väg hemifrån, red henne lite i skogen och hoppade små hinder :P Hoppade ngn som var cirka 110-120cm ;O Hon är skit glag över att få hoppa igen ;) Somsagt var hon fin på vågen hemifrån och sisådär... Fast som vanligt gick hon lugnt och avslappnat på slutet.

Crusse fick skritta runt Jägarhyddan, tyckte han kunde få ta det lite lugnt dan innan träningen men ville samtidigt inte att han skulle bli stel. Glömde desstutom graman så vi pulsade lite i snön. Det är lite kulit att kunna luta sig yttepytte åt höger respektive vänster så svänger han :D

Dålig uppdatering :P

Hej :D Sorry för att jag inte skrev något igår, men vi hade gäster :P

Jag red bara Crusse igår, red vargvägen :) Han var jätte fin, dessutom tänkte inte spåren äta upp oss idag (y) vi hoppade en snövall, han tyckte det var skiiiiit kul att hoppa ;) Det var så kallt så jag inte kunde rida Sweepur :/ Vi var oxå och tittade på sadlar. En Fran Baines Reflex fastnade jag för, mörkbrun med vita sömmar. Men tyvärr passade den inte Sweeper eller Crusse :( Men vi hittar säkert en ny ;)

Idag red jag båda :) Sweeper fick gå vargvägen och Crusse fick ett litet markarbets pass på ridbanan.
Sweeper var lugn när jag red barnvallen hemifrån, gick i stadig form, skritt, trav och kort galopp. På vägen hem var hon inte lika fin xD hon fick ett av sina berömda dampanfall och gick rätt in i skogen, tvärnitade och vägrade röra sig (y) xD Men sen när jag fick igång henne igen gick hon i en lugn takt och en låg form :)

Crusse fick gå på banan, dels för jag tyckte JAG behövde det och det var mörk i skogen (Nej jag är inte så mörkrädd... Fast mest rädd är jag för björnarna som gick här för två år sen ;O xD) Men iaf, Crusse gick SUUUUUUUUUUPER :D :D :D Han var lite tramsig först, men då gick jag in och hämtade ett dressyrspö. Då vart han dressyrponni :D Han gick i form, skritt trav och galopp, galoppombyte (vilket jag aldrig gjort på honom), gjorde skänkelvikning i skritt och trav. Han e WONDERFUL :D Tänker jag i traven att jag vill skritta i nästa hörn, då skrittar vi i det hörnet utan att jag behöver ta något i tyglarna, bara lite tyngd i sätet. Har aldrig haft en så välriden häst :D

Har fått två kommentarer om att berätta om hästarna, så gör det i nästa inlägg :) Ge gärna lite tips på vad jag ska skriva om ;)

RSS 2.0